Tørrmørtel

  • Finja har et av markedets mest komplette utvalg når det gjelder tørrmørtel, og vi jobber kontinuerlig for å øke interessen rundt murt og pusset bygging. Gjennom et stort nettverk av kvalifiserte forhandlere kan vi tilby et stort sortiment for bruk ved muring, pussing, støping og reparasjon. Vi lager produktene på våre fabrikker, og det eneste du trenger å gjøre, er å tilsette vann og blande.

  • Støpe, Mure, Pusse, Reparere


  • Våre mest populære tørrmørtelprodukter får du nå også i slitesterke plastsekker, noe som øker lagringstiden og gjør at sekkene tåler å være ute når man helst vil være inne. Det at sekkene er fuktsikre og dermed tåler regn, at de kan transporteres åpnet og oppbevares utendørs i vær og vind, er selvsagt en stor fordel på en byggearbeidsplass. Leveranse av tørrmørtel skjer vanligvis i sekker på 25 kg. En del produkter tilbyr vi også i storsekk på 1000 kg, og noen av disse kan dessuten fås i løsvekt for mørtelbeholdere.

    Hos oss får du også spesialmørtel fra Bemix, som er en del av Finja. Disse produktene er alle utviklet og beregnet for fagfolk, blant annet til bruk i avanserte understøpinger. I tillegg til tørrmørtel har vi en rekke ulike varianter av sand, tilpasset både for sesong og formål. Vår byggkjemiske varer er utmerkede hjelpemidler ved etterbehandling, overflateforsterkning og muring om vinteren.

  • Gjuta-mura-putsa-laga.jpg

  • Dokumenter