Gulv

 • Med våre gulvprodukter trenger du aldri være i tvil. Alle holder høy teknisk kvalitet og tåler gulvvarme. De er dessuten lette å jobbe med, brukervennlige og vannskadestabile. Vi har et stort utvalg av sementbaserte og pumpbare avrettingsmasser, og de fungerer på en rekke underlag, blant annet betong, lettbetong, stein og keramikk. De har alle ulike tekniske egenskaper, noen er normaltørkende mens andre er selvtørkende, noen er støvreduserte og andre fiberforsterkede. Til fall og oppbygging kan vi også tilby støvreduserte og sementbaserte sparkelmasser, i form av håndsparkel, og gulvmørtel.

  Gulv – hvilken avretting skal jeg velge?

  Med vår produktvelger og mengdeberegner for gulv finne du riktig gulvavretting på en rask og enkel måte og beregner materialforbruket. 

  Test produktvelgeren og mengdeberegneren her​.

 • Mobile arbeidsinstruksjoner


 • Gulv


 • Gulvsortimentet inneholder også farget avrettingsmasse for innendørs bruk, som du kan bruke til å sette farge på for eksempel butikk- og restaurantgulvet. Produktet egner seg som ferdig flate der man ønsker flate gulv med høy overflatestyrke, og fungerer som underlag for herdeplastbelegg. Bruk fargekartet for gulv, og velg mellom sju farger som alle liver opp og setter et personlig preg på gulvet.

  Vår EPS-betong er en isolerende lettvektsoppfylling som fungerer både til innendørs og utendørs bruk. Den er dessuten støvredusert, pumpbar og egner seg under gulvvarme. For å kunne dekke ulike formål og behov tilbyr vi ulike varianter, der noen passer spesielt bra til oppfylling av vektfølsomme bjelkelag, i uisolerte kjellerrom og på ujevne underlag, mens en annen kan være å foretrekke hvis tiden er knapp.

 • golv-landningssida.jpg

 • Dokumenter