Blokk

 • Lettklinker er et veletablert materiale på det svenske byggmarkedet, som takket være sine mange positive egenskaper har en rekke bruksområder. Med sement, sand og vann formes lettklinkerkuler til blokker som kan brukes til en rekke ulike formål avhengig av isoleringsevnen.

  Til yttervegger i eneboliger, flerboliger, kontorer, rekkehus, skoler og idrettshaller anbefales Isolerblokk Exakt, hovedkomponenten i vårt innovative Mursystem Exakt.

 • Blokk


 • Til yttervegger i garasjer, fritidshus, lagre, fabrikker og landbruksbygninger er også Isolerblokk Bas et godt alternativ. Det er en blokk som også passer til yttervegger hvis man ønsker et oppvarmet lager.

  Vår uisolerte murblokker kan deles inn i to hovedprodukter, Murblock Fordel og Murblokk Bas. Den største forskjellen er at Murblokk Fordel veier opptil 20 prosent mindre, til tross for samme holdfasthet, og har hulrom som forenkler installasjon av strøm og VVS, samtidig som den er gripevennlig og mer ergonomisk. Når det gjelder innervegger, yttervegger til lagre som ikke trenger å varmes opp samt carporter og hagemurer, kan begge blokkene brukes, men ved innervegger der man må trekke rør, er Murblokk Fordel ganske enkelt å foretrekke.

  I tillegg til lettklinkerblokker har vi også fleksible og lettmonterte blokker for murer. Disse kalles Grenseløs. Med disse kan du bygge både frittstående murer og støttemurer. Det er bare fantasien som setter grenser.

 • Blokk.jpg

 • Dokumenter